No apareix l'opciˇ de reservar


Per poder reservar s'han de complir 2 condicions:
1: Has de ser soci del Club Tennis Montbui
2: Has de tenir un usuari registrat i haver fer login amb aquest usuari
Si estÓs registrat i no et surt la opciˇ, aix˛ vol dir que el dni que has introdu´t a l'hora de registrar-te Ús invÓl.lid, cosa que pot passar per les raons:

1: El dni que has introdu´t no consta en la base de dades del club.
2: Ja existeix un usuari amb el dni que has introdu´t assignat
3: Has introdu´t els n˙meros del dni de forma err˛nia

Si ets segur de quŔ ets soci i et succeeix aquest problema, truca o envia un correu al club, no cre´s cap altre compte, el club ho pot solucionar amb la actual.
Probablement un administrador hagi eliminat l'associaciˇ entre el teu usuari i el teu soci. Contacta amb el club per solucionar el problema.

No puc acabar de reservar


Si no pots veure el calendari de les franges, probablement es tracti d'un error del navegador: Internet explorer no Ús compatible amb el calendari d'aquesta pÓgina i per tant no es pot fer servir per reservar
Si no apareix cap franja al calendari, significa que no hi ha cap franja disponible per a t˙ (consulta la normativa per a mÚs informaciˇ)
Les causes poden ser vÓries, quedar-se sense quota, estar totes les pistes ocupades, que el club hagi tancat les pistes...
Si no pots triar un tipus de reserva (pagament, nomÚs socis, invitaciˇ) Significa que t'has quedat sense quota per aquell tipus de reserva.

Si la pÓgina redirigeix automÓticament cap a la confirmaciˇ de la reserva, significa que has seleccionat una franja "sense reserva", aquestes franjes sˇn especials.

Si has pogut triar una franja per˛ no t'apareix cap tipus (apareix una pÓgina en blanc) Succeeix un error, siusplau reporta-ho al correu del webmaster
Si no et deixa confirmar una reserva per˛ sÝ seleccionar franja i tipus, es tracta d'un error, siusplau reporta-ho al correu del webmaster

Modificar les dades del meu usuari


De moment no es poden modificar les dades personals, aquesta funciˇ serÓ incorporada pr˛ximament.
Pots optar per˛ per trucar o visitar al club i demanar el canvi de dades a un administrador.
En aquest cas haurÓs de contactar amb un administrador per tal de modificar les teves dades d'usuari